Kirjastot ja kehitys -valokuvanäyttely

Läs sidan på svenska

Hankkeemme valokuvanäyttely on uusittu.  Näyttely on meiltä vapaasti lainattavissa näyttelytarkoituksiin esim. kirjastojen näyttelytiloissa.

Näyttelyyn kuuluu kaikkiaan 86 erilaista valokuvaa, joista esille voidaan ripustaa sellainen määrä, joka kuhunkin näyttelytilaan on sopiva. Kuvat on tulostettu värilliselle paperille ja pohjustettu kevyellä ns. kapa-levyllä. Valtaosassa kuvia on kuvatekstit. Ripustusmenetelmä riippuu käytettävissä olevasta tilasta, mutta tyypillisin tapa on kiinnittää kuvat neuloilla sermiin. Kuvien takana on koukut.

Kuvat on valikoitu niin, että ne toimivat joko yhtenä isona (86 kuvaa), kahtena keskikokoisena (48 kuvaa) tai kolmena pienempänä  (32 valokuvaa) näyttelynä. Useimpiin tiloihin pienempi näyttely on yleensä sopiva. Näin ollen näyttely voi olla yhtä aikaa esillä useammalla paikkakunnalla.

Suurin osa näyttelykuvista on A4-kokoisia, lisäksi joukossa on muutama n. A3-kokoinen kuva.

Mikäli kiinnostuit järjestämään näyttelyn, ota yhteyttä! minna.koskinen(at)fla.fi

  • Lataa Kirjastot ja kehitys -valokuvanäyttelyn mainosjuliste tulostettavaksi ja näyttelytiedoilla täytettäväksi: A4-kokoinen ja A3-kokoinen (Huom. tiedostot kannattaa avata Adobe Acrobat -reader -ohjelmalla, jotta tulostuvat oikein. Muista vielä tarkistaa itse tulostimen asetuksista, että tulostuskoko on oikea)

 Tällä hetkellä ei sovittuja näyttelyitä.