Kaksi uutista muissa lehdissä

Julkaistu 24.01.2014

Vuodenvaihteesa olimme esillä kahdessa paikallissanomalehdessä.

Länsi-Savo kirjoitti 6.1.2014 Mikkelin Kalevankankaan kirjaston Kirjakaveri-kampanjasta, jonka tuotot ohjataan Kirjastot ja kehitys -hankkeelle.

Ilkka-lehti puolestaan kirjoitti 22.12.2013 Greenwell Matongon kirjastosta Namibiassa. Kyseinen kirjasto on juuri se sama, josta dokumenttielokuvamme Portti maailmaan kertoo. Greenwell Matongon kirjasto on perustettu toisen suomalaishankkeen voimin, mutta se on myös mukana Kirjastot & kehitys -hankkeessa. Kainalojutussa haastateltu Ellen Nambila on myös meille läheinen henkilö, sillä Kirjastoseura sponsoroi hänen informaatiotutkimuksen opintonsa Tampereella 1980-luvulla ja sen jälkeen hän on ollut mukana monella tapaa Suomen ja Namibian välisessä kirjastojen kehittämistyössä.

Länsi-Savo 6.1.2014  Ilkka 22.12.2013