Monenlaista ohjelmaa Suomen kirjastoseuran osastolla Maailma kylässä -festivaaleilla

Julkaistu 15.05.2014

Ira KoivuMonipuolinen kirjastomaailma on mukana Maailma kylässä -festivaaleilla Helsingin Kaisaniemessä 24.-25.5.2014. Suomen kirjastoseuran osastolla C269 tapahtuu viikonlopun aikana yhtä jos toista! Katso tapahtumavinkit alla olevasta aikataulusta tai tule pyörähtämään osastollemme muuten vain.

Koko festarien ajan osastollamme on askartelupöytä, jonne kuka tahansa voi tulla askartelemaan tai tekemään itselleen pinssin vanhoista poistokirjoista. Elämysmatkatoimistossa vinkkaamme kirjaelämyksiä aamusta iltaan ja lukunurkkauksessa on mahdollisuus virkata isoäidinneliöitä Kirjastot & kehitys -kehitysyhteistyöhankkeen hyväksi. Tarjoamme rutkasti infoa kirjastojen eri toiminnoista ja kansainvälisestä työstä ja kerromme erityisesti, mitä kaikkea Namibiassa ja Tansaniassa on saatu aikaan Kirjastot & kehitys -hankkeen avulla.  Paikalla on myös vauhdikas kirjastofillari, josta voit lainata festarin teemoihin liittyvää kirjallisuutta.

Festarit ovat auki lauantaina klo 11-20 ja sunnuntaina 11-18. Osastomme sijaitsee Kaisaniemenkentällä isossa Mahdollisuuksien tori -teltassa. Tervetuloa!

Aikataulutettua ohjelmaa osastollamme:

Lauantai 24.5.

Klo 11                Satutunti

Klo 12–14         Lukukoira Börje

Maltankoira Börje on lukemisen tukemisen ammattilainen.
                          Tule lukemaan Börjelle satuja, novelleja tai vaikkapa Hesaria.
                          Börje kuuntelee taatusti tyytyväisenä.

Klo 15               Kirjailijavieras Kiamars Baghbani

Klo 15.30          Kirjailijavieras Nura Farah

Farahin Somaliaan sijoittuva esikoisromaani Aavikon tyttäret
                           ilmestyi tammikuussa 2014.

Klo 16               Satutunti / Sagostund

Satuja kahdella kotimaisella / Sagor på båda inhemska
                          Satuja kuuntelemassa kanssasi myös Surku-koiran sukulaiset.

Klo 17               Novellitunti

Luetaan ääneen afrikkalaiskirjailijoiden novelleja.

Sunnuntai 25.5.

Klo 11                Satutunti