Afrikka-klubilla 11.9 vieraat Namibiasta, Tansaniasta ja Somalimaasta kertovat kotimaidensa kirjastoista

Julkaistu 19.08.2014

Tervetuloa jälleen Afrikka-klubillemme. Tällä kertaa tilaisuus järjestetään Pasilan kirjaston auditoriossa (Kellosilta 9, Helsinki. Katutasosta portaat ylös seuraavaan lukusali-kerrokseen).

Tilaisuudessa ovat mukana vieraamme Namibiasta, Tansaniasta ja Somalimaasta. He esittelevät omien maidensa kirjastoja sanoin sekä kuvin. Namibialaiset ja tansanialaiset kertovat myös projektimme etenemistä omissa maissaan. Klubi on vapaamuotoinen tilaisuus jutella hankkeestamme ja tutustua uusiin ihmisiin!

Afrikka-klubi alkaa klo 17:30 ja päättyy klo 19:30 mennessä. Tilaisuudessa on tarjolla kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa.

Lämpimästi tervetuloa!

kuva: Marjukka Peltonen