Afrikka-klubilla 13.12. muistellaan opintomatkaa Namibiaan

Julkaistu 11.11.2014

Tervetuloa jälleen Afrikka-klubillemme lauantaina 13.12. klo 17, Suomen kirjastoseuran toimistolle Helsingin Kamppiin.

Kaikki projektista kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen, mutta tällä kertaa erikoiskutsuvieraina ovat Namibian-opintomatkalle lokakuussa 2014 osallistuneet suomalaiset kirjastolaiset ja opettajat.

Tilaisuus olkoon samalla projektin kolmivuotiskauden päättäjäistilaisuus. Nähtäväksi jää, olemmeko tuohon mennessä saaneet tiedon projektin jatkorahoituksesta, eli onko aihetta kilistelylle vai ei! Toivomme tietysti parasta, pidetään kaikki sormet ristissä siihen asti!

Illan tarkoituksena on jakaa muistoja,  kokemuksia ja iloisia hetkiä kuvien välityksellä. Kuvien välityksellä kerromme mielellämme myös uusille kuulijoille projektin toiminnoista Namibiassa kuluneen kolmen vuoden aikana.

Aika: La 13.12. klo 17:00
Saapumisohjeet: Runeberginkatu 15 A 6, 00100 Helsinki. Alaovella on summeri, jota painamalla päästämme sisään, ellei ovi ole avoinna. Toinen kerros.
Yhteyspuhelin: 045 855 6628 / projektisuunnittelija Minna Koskinen

Tarjolla pientä purtavaa, tervetuloa!