Kirjastot ja kehitys jatkuu kehy-leikkauksista huolimatta

Julkaistu 31.08.2015

Iloksemme voimme todeta, etteivät Suomen valtion kehitysyhteistyöleikkaukset koske ainakaan vielä ensi vuonna 2016 Kirjastot ja kehitys -hanketta.

Olemme mukana tukemassa kampanjointia kehitysyhteistyömäärärahojen puolesta. Allekirjoita vetoomus ennen 7.9. 2015  klo 12 osoitteessa http://pelastetaankehitysyhteistyo.fi/ ja osallistu kanssamme Me välitämme -mielenilmaukseen Helsingissä tiistaina 8.9!

--

Rahankeräys Kirjastot ja kehitys -hankkeen hyväksi jatkuu. Ulkoasiainministeriön linjausten mukaisesti Kirjastoseuran tulee kerätä itse vähintään 15 % hankkeen kuluista.

Jos haluat olla mukana varainkeruussa, jonka tuotot käytetään kirjastojen hyväksi Tansaniassa ja Namibiassa, tee lahjoitus vaikkapa osallistumalla haastekampanjaan tai antamalla ystävällesi aineettoman lahjan.
Voit myös tilata kirjastokasseja, tai järjestää hankkeen hyväksi vaikka kirpputorin!

Jos olet kirjastonhoitaja tai opettaja, tutustu koulujen ja kirjastojen yhteistyökampanjaan Lukeminen tekee hyvää, jossa hankkeen varainkeruu yhdistyy peruskoululaisten lukemaan kannustamiseen sekä kansainvälisyyskasvatukseen.

Jokainen euro on meille arvokas!

Lahjoitukset:

Nordea FI57 15553000 1125 17 /  Kirjastot ja kehitys
Keräyslupa POL-2014-15777, voimassa 31.12.2016 saakka koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.