Vapaaehtoistyö

Läs sidan på svenska

Voit osallistua  järjestämiimme tapahtumiin, varainkeräyksiin, projektista tiedottamiseen tai muuhun sinua kiinnostavaan toimintaan. Erityisesti IT-osaamiselle on käyttöä. Myös omat ideasi toimintamme kehittämiseksi ovat hyvin tervetulleita! Voit myös  ilmoittautua sähköpostilistallemme, jossa tiedotamme toiminnastamme. Seuraa myös kotisivuamme ja Facebook-sivuamme.

Vapaaehtoistyöstä kiinnostuneita kehotetaan ottamaan yhteyttä minna.koskinen(at)fla.fi tai marjattalahti(at)gmail.com.

Ajankohtaisia vapaaehtoistyömahdollisuuksia:

 

NÄYTTELYVALVOJAT

Haluatko lahjoittaa muutaman tunnin aikaasi Kirjastot ja kehitys - hankkeelle? Nyt on mahdollisuus osallistua mielekkääseen toimintaan Tansanian ja Namibian kirjastojen hyväksi!

Hankkeesta on teetetty valokuvanäyttely, joka kiertää esillä erityisesti maamme kirjastoissa, mutta on lainattavissa myös muihin näyttelytiloihin. Haemme vapaaehtoisia, jotka voivat päivystää näyttelyssä, esim. tunnin tai kaksi yhtenä päivänä - tai enemmänkin, jos mielenkiinto ja voimat riittävät.

Katso näyttelyn toistaiseksi sovittu aikataulu näyttelyn sivulta.

Vapaaehtoinen näyttelyvalvoja houkuttelee kävijöitä näytelyyn ja ottaa vastaan kävijöiden kysymyksiä ja kommentteja. Joissain kirjastoissa näyttelyvalvoja voi myös kerätä Kirjastot ja kehitys -hankkeelle lahjoituksia tai myydä hankkeen varainhankinnan tueksi postikortteja ja kangaskasseja.

Hankkeemme kuluista 7,5 % katetaan vapaaehtoistyöllä ja lahjoituksilla, joten jokainen pienikin panos on meille sananmukaisesti kullan arvoista.

Voimme korvata päivystäjille tarvittaessa kuittia vastaan kohtuulliset matkakulut. 

 

 Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

 (Muokattu viimeksi 5.10.2016)

Vapaaehtoistyöntekijöitämme Maailma kylässä -festivaaleilla 2012